+36-1-464-74-80; +3620 9281- 661 kereskedelem@delfinrendszerhaz.hu

Relay 2500 borítékológép
(2.500 boríték/óra, 10.000 db/hónap)

Biztosan van jobb dolga, mint hogy kézzel borítékoljon….

Ez egy hálátlan feladat, de a számlákat, leveleket el kell küldeni, hogy menjen az üzlet.

A Relay 2500 borítékoló gyorsan és pontosan dolgozik, amíg Ön sokkal hasznosabb feladatokkal tud foglalkozni. Automatizálja a levelek borítékolását, ezáltal Ön sebességet és időt takarít meg, hatékonyabb és költségtakarékosabb lesz cége, intézménye működése.

Nagyteljesítményű technológia

Akár néhány száz darab, vagy néhány ezer a  havi levél, nagy munkával jár. A Relay 2500 jól bevált, könnyen kezelhető platformmal kínál könnyen megfizethető automatizmust, ideális kis- és közepes volumenű küldemények borítékolására. 

Azoknak a cégeknek, intézményeknek ajánljuk, akik rutinszerűen küldenek számlákat, csekkeket, hírleveleket és a DM leveleket ügyfeleiknek. 

A Relay 2500 technológiáját korábban csak a nagyobb rendszerek használták, az OMR olvasó segítségével pontosan és gyorsan borítékolja a változó lapszámú küldeményeket is.

  • az ügyfél feladataira, igényeire szabható, elegáns, intelligens, felhasználóbarát gép 
  • érintőképernyős kijelző grafikus felhasználói felület
  • csendes, jól illeszkedik az irodai környezetbe, időt és költséget takarít meg

Nagy teljesítmény kis méretben

A Relay 2500 borítékoló az első a világon, mely kisvállalkozások részére is lehetővé teszi, hogy kihasználják az optikai Mark Recognition (OMR) technológiát. Korábban ez csak a nagyobb, drágább berendezésekben volt lehetséges.

Az OMR lehetővé teszi változó lapszámú levelek borítékolását.

A Relay 2500 legnagyobb előnye a rendkívül könnyű a használata. A levelek, számlák kiküldése leegyszerűsödik, felgyorsul. Hónapról hónapra.